Fysiske rammer Kronborghus

Kronborghus er dejligt placeret i grønne omgivelser, og er indrettet praktisk med kommende fokus på funktionalitet!

Kronborghus er beliggende tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport, adgang til E45, og omkringliggende grønne områder på en sidevej til Rønnebær Allé i Helsingør.

Selve bygningen er opført i 2004, og er indrettet med fokus på at være handicapvenlig, med egen elevator til indgangen, og ligger desuden afskærmet og afsides fra nærmiljøet, med eget lukket grønne område.

Bo enhederne på Kronborghus er opdelt i 3 huse (grønt, blåt og gult), med adgang til de enkelte bo enheder via samme hovedindgang.

 

BO ENHEDER OG BEBOERLEJLIGHEDER

I hver boenhed er der 7 beboerlejligheder, som alle har egen indgang via det tilhørende fælles alrum med et moderniseret køkken, TV-område og spiseområde, samt hyggekrog.

Hver bo enhed har eget vaskerum, hvor de 7 beboere får vasket tøj med hel eller delvis støtte fra personalet.

Alrummene er pt. i gang med at blive moderniseret, med fokus på lys, ro, funktionalitet og hygge.

Alle 3 bo enheder har egen atriumgård, indrettet efter beboernes behov, og egen store terrasse, som vender ud mod vores fantastiske og afskærmede grønne område.

Hver beboer lejlighed er indrettet med et stort opholdsrum, soverum og stort handicapvenligt badeværelse.

Der er 5 store indbyggede skabe i hver lejlighed, samt værdi- og medicinskab med log-lås, samt et lille te køkken med 2 kogeplader, en køkkenvask og et lille køleskab. 

Derudover har alle lejlighederne adgang til egen lille terrasse, hvoraf de fleste vender ud til vores store grønne område, som ligger afskærmet.

Det er beboerne selv - i samarbejde med personalet og/eller pårørende, som sørger for indkøb til, og indretning af lejlighederne.

 

FACILITETER PÅ KRONBORGHUS

Ud over de 3 adskilte bo enheder, indeholder Kronborghus en god lille idrætssal til boldspil, fest og anden leg, et fantastisk snoezelrum med musikstyret vandseng og diverse lyseffekter, samt et spa/massagerum med boblebad, lyd-, lys- og duft effekter. Her er der ligeledes indrettet en massagebriks, hvor beboerne har mulighed for at blive tilbudt pædagogisk massage.

Ved fordelingsgangen ligger et lille sanserum med hængegynger, lænestol, madrasser mv., hvor beboerne kan gå afsides og hygge sig.

Sidst, men bestemt ikke mindst - har vi vores fantastiske grønne område, som ligger fuldstændig skærmet af fra andre, og som indeholder hyggelige kroge, sansegynge, bålplads og shelter.

 


Kronborghus, Egevænget 1a, Helsingør
Offentlig transport til Kronborghus

Kronborghus ligger tæt på Snekkersten st., hvor Lokalbanen Helsingør-Hillerød kører, samt Kystbanen.

Tag evt. bus 802 og/eller 803 fra henholdvis Helsingør st., Snekkersten st. eller Espergærde st. til "Bøgebakken" og gå de sidste 30m.

Derudover er der nem adgang til E45 mod København og Helsingør.